Prova på i SEGELTORP

TjejHack SEGELTORP bjuder in: prova på spelprogrammering

Gillar du dataspel? Vill du lära dig att göra spel själv?

Under hösten 2015 arrangerar TjejHack-klubben i Segeltorp en serie öppna prova på -tillfällen för undomar i området. Under träffarna får du lära dig grunderna i programmering och testa göra ett eget dataspel från början till slut.

Programmet är speciellt riktat till spelintresserade ungdomar i åldern 8-14 år. Är du under 10 år gammal skall du ha sällskap av en förälder eller ett äldre syskon.

Lista över datum och tider:


Inspirationsföreläsning: programmera spel med barn

Är du en förälder eller lärare som funderar över hur du kan uppmuntra flera ungdomar att intressera sig för teknik? Måndagen den 30.11. kl. 17.00-19.00 arrangerar föreningen TjejHack en publikföreläsning + workshop om programmering med barn.

Kom och mingla med volontärer från Tjejhack, hör om vår verksamhet och vårt arbete för att få flera tjejer bekanta med programmering. Vi berättar hur du själv kan göra för att komma igång och testa att programmera med barn och ungdomar du känner – i din familj, med en skolklass eller annan barngrupp. Du får också information om hur du kan bli delaktig i TjejHack-nätverket och hur man gör för att starta en egen TjejHack klubb. Är du pepp på något nytt – då är den här träffen för dig!

Anmäl dig till träffen genom att fylla i följande formulär. Vi stänger anmälan efter att träffen är full, det är först till kvarn som gäller:

* = obligatorisk uppgift

Tjejer som skapar spel