Kontakt

Följ oss på Facebook och Twitter

Håll dig uppdaterad och bli en del av nätverket! Följ och gilla TjejHack på Facebook och Twitter.

Bli medlem och prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att bli medlem i TjejHack visar du stöd för föreningen och hjälper oss sprida nätverket av kvinnlig kompetens. Du får information om kommande träffar och större evenemang. Vi är sparsamma med eposten – du blir inte spammad! Föreningen TjejHack ingår i ungdomsförbundet SVEROK. Medlemsavgiften för 2015 är 0kr – alltså alldeles gratis!

Gå med i föreningen TjejHack.

Involvera dig!

TjejHack -nätverket växer hela tiden. Är du kvinna med IT-kompetens så kan du delta i att sprida kunskapen vidare. Genom TjejHack kommer du i kontakt med andra volontärer i ditt område och får tillgång till nätverkets material och resurser. Vill ni tillsammans starta en ny TjejHack-klubb så hjälper vi er att hitta lokal, annonsera och ser till att ni kommer igång på ett smidigt sätt. Vill du bli TjejHack-volontär, kontakt oss på hej@tjejhack.se eller gå med i Facebook-gruppen för TjejHack-volontärer.

Under Aktuellt och hittar du också information om pågående projekt som drivs inom föreningen, samt aktiva arbetsgrupper som du gärna får delta i. Ofta finns också information om vilken sorts hjälp du kan erbjuda med till projektet. Är det något projekt som intresserar dig är du välkommen att kontakta projektansvarig direkt. Har du förslag på en ny arbetsgrupp eller vill hjälpa till på annat sätt så får du gärna skicka förslag till hej@tjejhack.se.

Sponsorstöd och lokaler

Vill du erbjuda din lokal för TjejHack, eller kan du på annat sätt bidra till att stöda verksamheten?

  • LOKALER. För att kunna driva TjejHack-klubb måste lokalen ha trådlös Internet och några lånedatorer så att tjejer kan delta även om de inte har tillgång till en egen dator hemifrån. Det är också bra om det finns en projektor som man kan låna in vid behov.
  • ANDRA STÖDFORMER. Din organisation kan stöda TjejHack direkt med pengabidrag som används till att täcka föreningens administrativa kostnader, finansiera klubbar, materialutveckling och utbildning av våra volontärkrafter.

Du kan också bidra till TjejHacks arbete genom att donera datorutrustning till din lokala TjejHack-klubb. Lånedatorer är viktiga eftersom alla tjejer på våra klubbar inte har tillgång till dator hemifrån. I våra nybörjargrupper arbetar vi främst med Scratch, som ställer relativt låga tekniska krav. TjejHack tar gärna även emot donationer i form av projektorer och ritplattor.

I sponsorärenden, kontakta hej@tjejhack.se

Tjejer som skapar spel